Hageland Lillestrøm ligger midt i byen vis a vis Norges Varemesse. Vi har egen parkeringsplass.

I 1962 ble blomsterbutikken åpnet for første gang, og den er fortsatt i samme familie i dag. Butikken har skiftet navn noen ganger men er mest kjent på folkemunnet som Lillestrøm Gartneri. Personalet består av faglært gartner og blomsterdekoratør, samt personer med lang og god erfaring.

Det unike med Hageland er utvalget i blomstrende og grønne planter, store og små. Vi har et utrolig godt utvalg og helt optimale forhold for plantene. Det er bare å velge. Når det i tillegg produseres en rekke planter i eget produksjonsgartneri, forstår man den gode kvaliteten. I snitt avdelingen bugner det av friske kvalitetsblomster. Vi har for en hver smak og til alle anledninger. Vårt fortrinn er konkurransedyktige priser i forhold til våre konkurrenter.

Hagesenteret har hele året gode kampanjer gjennom kjeden og som Interflora medlem, en fantastisk mulighet til å være en totalleverandør til dere alle på blomster og planter, samt alt som hører til. Interflora er landets meste kjente blomsterformidler og ved at vi er medlem, kan vi levere overalt.

Vi ønsker deg velkommen som kunde!